"Burak Yılmaz, Beşiktaş'a dönüyor" iddiası

Fortuna Sittard ile yollarını ayıran tecrübeli golcü Burak Yılmaz'ın, yarın düzenleyeceği basın toplantısında futbolu bıraktığını ve Şenol Güneş'in ekibinde yardımcı antrenör olacağını açıklayacağı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Haberler / Spor
5 Haziran 2023 Pazartesi 00:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

DHA'nın Spor Müdürü Uğur Demirkırdı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Burak Yılmaz yarın basın toplantısı yapıyor. Futbolu bıraktığını ve Şenol Güneş’in yardımcısı olduğunu açıklayacak" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Fortuna Sittard ile yollarını ayırdığını duyuran Burak Yılmaz, Pazartesi günü saat 16:00'da Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı yapacağını açıklamıştı.

38 yaşındaki golcü futbolcunun bu basın toplantısında futbolculuk kariyerine devam edip etmeyeceğini duyurması bekleniyor.

BURAK YILMAZ'IN KARİYERİ

Futbolculuk kariyerine Antalyaspor'da başlayan Burak Yılmaz, sonrasında Beşiktaş, Manisaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray, Beijing Guoan, Lille ve Fortuna Sittard formalarını terletti.

Kulüp düzeyinde 555 maça çıkan Burak Yılmaz, 267 gol attı ve 77 asist yaptı.

A Milli Takım formasını da 77 maçta terleten Burak Yılmaz, kaydettiği 31 golle milli takımda en çok gol atan 2. futbolcu olarak tarihe geçti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime