'Genç yaşta meşhur olsaydık…'

Beş yıl aradan sonra 'Kendi Kendine' albümü ile müzikseverlerin karşısına çıkan ve yaz boyunca Türkiye'nin birçok yerinde konser veren MFÖ üyesi Özkan Uğur, “Genç yaşta meşhur olsaydık bugünlere gelemezdik. Biz otuz beş yaşından sonra meşhur olduk” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
'Genç yaşta meşhur olsaydık…'
Haberler / Kültür
17 Ekim 2017 Salı 13:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk müziğinin efsane grubu MFÖ, Tuhaf Dergi’nin Ekim sayısı için bir araya geldi. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur üçlüsü, meşhur olmadan önce çektikleri sıkıntıları, müzik ve siyaseti neden ayrı tuttuklarını, teknolojinin insan ilişkilerini nasıl etkilediğini anlattı.
Özkan Uğur, epey geç tanınmaları ve meşhur olana kadar büyük zorluklar çekmeleriyle ilgili olarak “Genç yaşta meşhur olsaydık bugünlere gelemezdik. Biz otuz beş yaşından sonra meşhur olduk” dedi.

Politik şarkılar yapmayan ve bunun otosansürle de ilgili olduğunu söyleyen grup, siyasi konulara girmemeye ve sahnede tarafsız olmaya dikkat ettiklerini, bu şekilde halkla buluştuklarını anlattı.
mfoo
BIRAKALIM BU FACEBOOK’U, WHATSAPP’I!
Albümde de sosyal medyadan yaşanılan ilişkilerle ilgili “Bırakalım bu Facebook'u, Whatsapp'ı, gel seninle gezelim” diyen MFÖ, bugünlerde herkesin sanal ortamda var olduğunun ve ikili ilişkilerin neredeyse tamamen yok olduğunun da altını çizdi.

Özkan Uğur, müzikseverlerin neden dönüp dolaşıp MFÖ dinlediği sorusuna ise çarpıcı bir cevap verdi: “Çünkü hasretsiniz bize.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime