'Kırım her zaman Rusya’nındı'

Ünlü Sırp yönetmen Emir Kusturica, Kırım’ın her zaman Rusya’nın olduğunu ve Kırımlıların Rusya’nın bir parçası olarak hayatlarını kurarken başkalarından onay almaya ihtiyaçlarının olmadığını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
'Kırım her zaman Rusya’nındı'
Haberler / Kültür
24 Temmuz 2017 Pazartesi 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kırım’da grubu ‘The No Smoking Orchestra’ ile konser vermeden önce gazetecilere konuşan Kusturica “Dünyada bölen ve birleştiren güçler var. Kırım, Rusya’ya bağlandığında, onun her zaman Rusya’nın olduğunu düşündüm. Bir savaş olmadı. İnsanlar referandumla ‘Rusya ile yaşamak istiyoruz’ dediler. Bu doğal bir süreç” ifadelerini kullandı.

Kırımlıların referandumda ‘evet’ diyerek yapmaları gereken şeyi yaptığını belirten Kusturica, ‘Kırım’ın yaşam biçimi ve kültürünün, Rusya’nın bir parçası olduğunu doğruladığını’ vurguladı.

Kusturica açıklamalarına şöyle devam etti: “Ne diyorsanız onu yapmalısınız. Bu sizin hayatınız, sizin kültürünüz. Çünkü siz büyük Rusya’nın bir parçasısınız, Batıdakilerin düşüncelerini umursamamalısınız.”

Bir sonraki filmini Kırım’da çekebileceğini belirten Kusturica “Burada neler yapılabileceğine bakmak istiyorum” dedi.

Kusturica, konser için geldiği Kırım’da seyircileri de sahneye davet etti. Sahneye çıkan 30 kişi, 9 grup üyesiyle dans etti.

Sputnik

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime