'Sosyal medyadaki mutlu pozların hepsi yalan'

Gecede Saklı Yalnız Aşklar kitabının yazarı Adil Yıldırım, sosyal medyanın mutsuzluklarımızı örtmek için 'aşırı mutlu' pozlarla dolu olduğunu söylüyor.
ABONE OL
Abone Ol
'Sosyal medyadaki mutlu pozların hepsi yalan'
Haberler / Kültür
10 Ekim 2017 Salı 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Son dönemde ‘Gecede Saklı Yalnız Aşklar' kitabıyla adından oldukça söz ettiren ünlü yazar Adil Yıldırım, günümüz ilişkilerini yorumladı.
gecede-sakli-yalniz-asklar
Kendisine yöneltilen ‘Kadın-erkek son dönemlerde aşk yerine daha çok sevginin peşinde. Sizce neden?' sorusuna; “Bana göre bunun sebebi her ortama hükmeden sevgisizlik. İş hayatına, günlük hayata ve şehir yaşantısına çok dehşet bir sevgisizlik hakim. Sevilmek en basit ve yalın haliyle gerçekten sevilmek herkesin en temel ihtiyacı. Buradan yola çıkarsak insanlar bunun eksikliğini hissettikçe daha da kibirli oluyorlar ve sanki inanılmaz ölçülerde mutluymuş gibi sosyal medya pozları veriyorlar… Oraya baktığımız zaman herkesin keyfi yerinde. İşin ilginç tarafı gerçeğin böyle olmadığını bilmeyen yok. Zira bu aralar kimse basit bir insani sevgiyi bulamıyor” diye yanıt verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime