ABD'li Senato lideri: İsveçli liderlerin Türkiye'yi anladıklarına inanıyorum

ABD Senatosundaki Cumhuriyetçilerin Lideri Mitch McConnell, "İsveçli liderlerin Türkiye'nin ulusal güvenlik çıkarlarını anladıklarına ve (buna) saygı duyduklarına inanıyorum." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
ABD'li Senato lideri: İsveçli liderlerin Türkiye'yi anladıklarına inanıyorum
Haberler / Dünya
13 Haziran 2023 Salı 22:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Senato'daki Cumhuriyetçilerin Lideri Mitch McConnell, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldiklerini bildirdi.

Stoltenberg'in liderliği sayesinde ittifakın daha güçlü olduğunu kaydeden McConnell, müttefiklerin askeri modernizasyon ve toplu savunmaya daha fazla yatırım yaptığını kaydetti.

McConnell, bir başka paylaşımında da ABD Senatosunun İsveç'in gelecek ay yapılacak Vilnius Zirvesi'ne kadar NATO'ya üye olmasını umduğunu belirtti.

"İsveçli liderlerin Türkiye'nin ulusal güvenlik çıkarlarını anladıklarına ve (buna) saygı duyduklarına inanıyorum." ifadesini kullanan McConnell, İsveç'in ittifaka kabul edilmesinin NATO'nun çıkarına olduğu değerlendirmesinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime