Açıkhavada film modası yayılıyor

Yaz gecelerinde açıkhava sinema keyfini canlandıran mekanlara Akmerkez, Akbatı ve Akasya da katıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Açıkhavada film modası yayılıyor
Haberler / Kültür
3 Ağustos 2017 Perşembe 17:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akmerkez Üçgen Teras, yaz gecelerinde sinema gösterimlerini sürdürüyor. Ağustos ayı boyunca her Çarşamba 21.00'de ücretsiz olarak gerçekleşen sinema gecelerinde ilk film gösterimi 2 Ağustos Çarşamba günü, başrollerinde Emma Watson ve Dan Stevens‘ın yer aldığı ‘Güzel ve Çirkin' filmi ile yapıldı.

Akasya Park da Ağustos ayında açıkhavada sinema keyfi yaşatan mekanlardan… Her Cuma akşamı 21.00'de ücretsiz olarak gerçekleşen sinema gecelerinde 4 Ağustos Cuma günü La La Land gösterimi yapılacak.

1950'li yılların efsaneleşmiş arabalı sinema keyfi Akbatı AVYM Festival Park alanında tekrar canlanıyor. Klasik maket arabalar ve minderlerde film izleme deneyimiyle geçmişe dönecek sinemaseverler, 4 Ağustos Cuma günü saat 21.00'de gösterilecek La La Land filmi ile açık hava sinemasının keyfini yaşayacak. 5 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00'de ise küçük misafirler, Disney animasyonu Moana'nın hikayesine ortak olacak.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime