Arsenal, saç baş yoldurdu! City'nin iştahı kabardı

Premier Lig'in 32. haftasında Arsenal, sahasında iki farklı geri düşmesine rağmen sonuncu Southampton'la 3-3 berabere kaldı.
ABONE OL
Abone Ol
Arsenal, saç baş yoldurdu! City'nin iştahı kabardı
Haberler / Spor
22 Nisan 2023 Cumartesi 12:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İngiltere Premier Lig'in 32. haftasında lider Arsenal, sahasında sonuncu Southampton'u konuk etti.

Emirates Stadı'nda oynanan karşılaşma temposuyla baş döndürürken 3-3'lük skorla tamamlandı.

Southampton ilk dakikada Alcaraz ve 14. dakikada Walcott'un golleriyle bir anda iki farklı öne geçti. 20'de Martinelli farkı bire indirdi ve ilk yarı 2-1 sona erti.

İkinci yarıda Southampton 66'da Caleta-Car'la bir kez daha farkı ikiye çıkarırken maçın son dakikalarında nefesler tutuldu. 88'de Odegaard ve 90'da Saka attığı gollerle maça eşitliği getirdi. Kalan dakikalarda Trosard'ın bir şutu direkten dönerken seyir zevki yüksek karşılaşmada puanlar paylaşılmış oldu.

Bu sonuçla Arsenal, puanını 75 yaptı ve böylelikle beraberlik serisi de 3 maça çıkmış oldu. Manchester City, eksik iki maçını kazanırsa Arsenal'i zirveden indirmeyi başaracak. Southampton ise 24 puanda kaldı.

Premier Lig'de önümüzdeki hafta adeta şampiyonluk düğümünü çözecek karşılaşma oynanacak. Lider Arsenal, 26 Nisan Çarşamba günü en yakın takipçisi Manchester City'e konuk olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime