Attila Szalai'den Beşiktaş ve Galatasaray açıklaması

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, Beşiktaş derbisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 25 yaşındaki oyuncu Galatasaray ile ilgili de konuştu.
ABONE OL
Abone Ol
Attila Szalai'den Beşiktaş ve Galatasaray açıklaması
Haberler / Spor
30 Mart 2023 Perşembe 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi sarı lacivertlilerin başarılı savunmacı Attila Szalai, basın toplantısında konuştu.

SZALAI'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR:

İlk olarak Pazar günü oynanacak derbi ile ilgili konuşan Szalai; "Beşiktaş'ın çok güçlü yanlarını biliyoruz. Hücumda kaliteli oyunculara sahipler. Sadece Beşiktaş'ın özelinde konuşmamak lazım. Türkiye'deki diğer takımlarda da kaliteli oyuncular mevcut. Neler yaptığımızı açıklamayacağım ama rakibi iyi bir şekilde analiz ettik. Hazırlıklarımızı maça kadar tamamlamış olacağız.

Bu sezon derbi maçlarında pek başarılı sonuçlar elde edemedik. Umuyorum ki pazar günü bu değişecek. Şuna da değinmek istiyorum, Avrupa'da oynadığımız maçlarda üçlü sistem ile çok başarılı sonuçlar aldık. Sistem önemli ama futbolda her şey demek değildir. Bana göre takım olarak iyi yoldayız." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY MESAJI

Attila Szalai, şampiyonluk için mücadele ettikleri Galatasaray hakkında da konuştu. Macar savunmacı sarı kırmızılılar ile ilgili olarak; "Galatasaray'ın maçlarıyla ilgilenmiyoruz. En önemlisi kendi oynayacağımız maçlar. Hedefimiz şampiyonluk. Umuyorum ki kendimizi adayarak istediğimiz sonuca erişeceğiz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime