Avrupa'nın devleri Gedson Fernandes'in peşinde!

Beşiktaş'ta gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Gedson Fernandes'in talipleri her geçen gün artıyor. Portekizli oyuncuya Serie A ekiplerinin yanı sıra Hollanda'dan da ilgi olduğu öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
Avrupa'nın devleri Gedson Fernandes'in peşinde!
Haberler / Spor
17 Mayıs 2023 Çarşamba 19:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de son haftalarda gösterdiği çıkışla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın yıldız oyuncularına Avrupa'nın dev kulüpleri talip olmaya devam ediyor.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın iddiasına göre; Serie A'da mücadele eden Lazio ve Hollanda ekiplerinden Ajax, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'le ilgileniyor.

Haberde siyah-beyazlıların başarılı futbolcunun bonservisinin yüzde 50'lik payına sahip olduğu hatırlatıldı. Lazio'nun şu anda Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya odaklandığı daha sonrasında ise bu transferi gerçekleştirebilmek için harekete geçeceği belirtildi.

Haberde ayrıca Beşiktaş'ın sportif direktörü Ceyhun Kazancı'nın Fernandes'in performansından memnun olduklarını fakat 20 milyon Euro'luk bir teklif gelirse gitmesine izin verebilecekleri ifadelerine de yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime