Başkan Ali Koç'tan Rıza Çalımbay'a teşekkür

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Kulüpler Birliği'nin 'B Ligi' uygulamasıyla ilgili gerçekleştirdiği toplantıya özellikle takımını bırakıp gelmesi ve konuya gösterdiği hassasiyet nedeniyle Rıza Çalımbay'a teşekkür etti.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Ali Koç'tan Rıza Çalımbay'a teşekkür
Haberler / Spor
18 Nisan 2023 Salı 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen hafta gerçekleşen Kulüpler Birliği Toplantısı'nda gündem gelecek sezon hayata geçirilmesi planlanan 'B Ligi' uygulamasıydı. Kulüpler Birliği bu toplantıya, Süper Lig'de görev yapan tüm teknik adamları davet etti. Başkanların yanı sıra aktif olarak görev yapmakta olan hocaların da konuyla ilgili görüşüne, TFF'ye sunulacak raporda yer vermek isteyen Kulüpler Birliği'nin bu çağrısına yanıt veren tek isim ise Rıza Çalımbay'dı. Sivas'ta takımını bırakıp Kulüpler Birliği'nin toplantısına katılan deneyimli teknik adam, B Ligi hakkında görüşünü paylaştıktan sonra yeniden Sivas'a döndü.

VOLKAN DA KATILDI

Her fırsatta alınacak kararlarda teknik adamların da görüşlerine yer verilmesi gerektiğini savunan çok sayıda teknik adam birliğin bu çağrısına kayıtsız kalırken aktif olmayan hocalardan da sadece Volkan Demirel toplantıya katıldı. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç başta olmak üzere tüm kulüplerin başkanları her iki teknik adama da teşekkür etti. Koç'un özellikle takımını bırakıp gelmesi ve konuya gösterdiği hassasiyet nedeniyle Çalımbay'a ayrıca teşekkür ilettiği de gelen haberler arasında. Kulüplerin B Ligi ile alakalı olarak taslağı kısa sürede hazırlayarak TFF'ye sunması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime