Belözoğlu'ndan Traore'den dayak yediği iddiasına çok sert yanıt: "Onu dövme ihtimalim..."

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler’in kendisi hakkındaki, oyuncusu Traore’den yumruk yediği iddiasına çok sert yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Belözoğlu'ndan Traore'den dayak yediği iddiasına çok sert yanıt:
Haberler / Spor
13 Mayıs 2023 Cumartesi 21:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler’in kendisi hakkındaki, oyuncusu Traore’den yumruk yediği iddiasına çok sert yanıt verdi.

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray’ın sahasında Başakşehir'i 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından yorumcu Serdar Ali Çelikler, VOLE'de yayınlanan Son Raund programında, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile ilgili bomba bir iddiada bulunmuştu. Çelikler oyuncusu Bertrand Traore’nin Belözoğlu’na soyunma odasında vurduğunu iddia etmişti.

“SEN BENİ SABAHA KADAR YALANLA”

Çelikler, "7-0'lık Başakşehir maçının ardından takımı sattın mı? Sattın. Soyunma odasında Hasan Ali Kaldırım'a "Bıdı bıdı" yaptın, kovdurttun mu? Kovdurttun. Bertrand Traore sana vurdu mu? Vurdu. Sen beni sabaha kadar yalanla." Sözlerini kullanmıştı.

“GEREKEN YANITI VERECEĞİM”

Belözoğlu'ndan bu iddiaya çok sert cevap geldi. 343 Digital'e konuşan Belözoğlu yaptığı açıklamada, "Ben Emre Belözoğlu olarak medyanın gittiği noktadan artık tedirginlik duyuyorum. Bir yalanı duysan bile teyit ettirmek için uğraşırsın. Ama kaç seferdir aynı şeyi yapıyorlar... Bunlar mitoman, kendi yalanlarına inanıyorlar. Bu söylentinin amortisi bile yok. Bırakın kavgayı tartışma bile söz konusu değil. Benim mizacım serttir. Buna rağmen şimdiye kadar hiçbir öğrencim bana karşı sesini bile yükseltmedi... Bunu uyduran müptezele elbette gereken yanıtı vereceğim. Şunu yazın; bu saatten sonra Serdar Ali Çelikler'i dövme ihtimalim, Traore'den dayak yemiş olma ihtimalinden çok daha yüksektir." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime