Beşiktaş'ta 10 numara için yeni aday

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın 10 numara bölgesi için Nottingham Forest'ta forma giyen Brezilyalı oyuncu Gustavo Scarpa'yı gündemine aldığı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ta 10 numara için yeni aday
Haberler / Spor
2 Temmuz 2023 Pazar 23:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sports Digitale'in haberine göre; Beşiktaş, İngiltere Premier Lig takımlarından Nottingham Forest'ta forma giyen Brezilyalı oyuncu Gustavo Scarpa için resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

İNGİLTERE'DEN AYRILMAK İSTİYOR

İngiliz ekibinin kadroda düşünmediği Scarpa için gelecek hem kiralama hem de satın alma tekliflerini değerlendireceği belirtilirken; İtalya, Almanya, Brezilya ve Yunanistan'dan teklifler alan 29 yaşındaki oyuncunun da İngiltere'den ayrılmak istediği belirtildi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Palmeiras'tan bedelsiz olarak kadroya katılan Gustavo Scarpa, Nottingham Forest formasıyla yarım devrede 10 maça çıkarken gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Ülkesi Brezilya'da Fluminense ve Palmeiras formalarını giyen Scarpa, bu takımlarda 322 maça çıkarken 129 gole doğrudan katkı (53 gol - 76 asist) sağlamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime