Beşiktaş'ta Ante Rebic sesleri

Siyah-beyazlılar, Milan'a kiralama teklifini resmi olarak iletti. İtalyan ekibi ise futbolcusundan bonservis kazanmak istiyor. Taraflararasında satın alma opsiyonu üzerine görüşmeler devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ta Ante Rebic sesleri
Haberler / Spor
23 Temmuz 2023 Pazar 09:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Halil Dervişoğlu, Dusan Tadic ve son olarak Lyanco'da istediği sonucu alamayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Savunma hattını Amartey, orta sahasını ise Jean Onana ile güçlendiren Kara Kartal, hücumda ise Ante Rebic ismini ön plana çıkardı.

Milan forması giyen Hırvat futbolcu için Mayıs ayında İtalyan ekibi ile temas kuran siyah-beyazlılar, istediği sonucu alamamıştı. Milan'ın oyuncuyu elinden çıkaramaması sebebiyle yeniden temaslar kuruldu. Kara Kartal, 29 yaşındaki yıldız kanat oyuncusunu kiralamak için çalışmalara başladı. Milan ise oyuncusundan bonservis geliri elde etmek istiyor

KARTAL'A SICAK BAKIYOR

Ante Rebic de Beşiktaş'a sıcak bakıyor. Siyah-beyazlılar ise Milan'ı ikna ederek bu transferi tamamlamak istiyor. Çizme ekibi, sözleşmeye zorunlu satın alma opsiyonu ekleme peşinde. Kara Kartal ise farklı bir çözüm yolu arıyor. Siyah-beyazlılar, performansa dayalı satın alma opsiyonu gibi önerilerle Milan'la görüşmelerini sürdürecek.

İtalyan ekibinin isteği, oyuncuyu elinden çıkartarak aynı zamanda maaş yükünden de kurtulmak istiyor.İtalyan ekibine 4.2 milyon Euro maliyeti olan Rebic'in sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Hırvat futbolcu, santrfor ve forvet arkası pozisyonlarında da görev alabiliyor.

PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO

Beşiktaş'ın kiralık olarak istediği Rebic'in güncel piyasa değeri 6 milyon Euro. Başarılı kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon 31 maçta toplam bin 226 dakika sahada kaldı. Bu süreçte 3 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle toplam 78 gün sahalardan uzak kaldı. Bu süreçte ise 14 maçta forma giyemedi. Kariyerinde bir dönem 40 milyon Euro'luk piyasa değerine ulaşan Rebic, Hırvatistan Milli Takımı'nın formasını ise 42 kez sırtına geçirdi. 3 kez gol sevinci yaşarken, 4 kez de gol pası verdİ.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime