Beşiktaş'ta Montero'ya teklif var!

Polonya Ligi'nde şampiyonluk hasreti iki sezona çıkan Legia Varşova, Beşiktaş'ın İspanyol stoperi Francisco Montero'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'ta Montero'ya teklif var!
Haberler / Spor
11 Temmuz 2023 Salı 00:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TVP Sport'un haberine göre; Sol ayaklı bir stoper arayışında olan Legia Varşova, Montero'yu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Beşiktaş'a teklifini iletti.

Beşiktaş'la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki İspanyol stoperin düzenli olarak forma giymek istediği için siyah-beyazlı kulübe teklifi bir an önce kabul etmeleri yönünde baskı yaptığı ve yeni takımıyla sezon öncesi kampa katılarak kendisini ispatlamayı hedeflediği iddia ediliyor.

Beşiktaş'a 2020 yazında 1 milyon 250 bin Euro maliyetle transfer olan ve sonraki satışından Atletico Madrid'e yüzde 50 pay verilecek olan İspanyol savunmacı 46 kez giydiği siyah-beyazlı formayla 2 gol - 2 asist üretirken 2 kez de kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Almanya 2. Ligi (2. Bundesliga) ekiplerinden Hamburg'a kiralanan Montero, beklentileri karşılayamamış ve yalnızca 5 maçta 257 dakika şans bulmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime