Beşiktaş'tan 3. Lig'e transfer oldu

Beşiktaş'ın iki yıl önce Eskişehirspor'dan transfer ettiği genç sağ bek Bilal Ceylan, 3. Lig takımı Karşıyaka'ya kiralık olarak gönderildi.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'tan 3. Lig'e transfer oldu
Haberler / Spor
14 Temmuz 2023 Cuma 13:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TFF 3. Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Karşıyaka, Beşiktaş'tan 19 yaşındaki sağ bek Bilal Ceylan'ı kiraladı.

BEŞİKTAŞ'IN GELECEĞE YATIRIMIYDI

Siyah-beyazlıların Eskişehirspor'dan 2021 yılında 350 bin Euro bonservis bedeliyle geleceğe yatırım olarak alıp Bandırmaspor ve Çankaya FK'ya kiraladığı Bilal, geçen sezon yine kiralık olarak Nazilli Belediyespor'da 22 maça çıktı.

MESUT TOROS'TAN OLUMLU NOT

Bilal'in transferi için bir dönem hem Karşıyaka'da hem Beşiktaş'ta forma giyen Sezer Sezgin'in aracı olduğu, Kaf-Kaf'ın eski teknik direktörü Nazilli Belediyespor'un çalıştırıcısı Mesut Toros'un da çok iyi referans verdiği öğrenildi.

ENES NALBANTOĞLU TEKRAR GÜNDEMDE

Sol kanada takviye arayışı olan Karşıyaka, bir dönem anlaşma aşamasına gelip vazgeçtiği Enes Nalbantoğlu'yla tekrar masaya oturdu. Iğdır FK'da şampiyonluk yaşayan 28 yaşındaki Enes'le sözleşme imzalanması bekleniyor.

Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayıp profesyonel olarak Beylerbeyispor, Sapanca Gençlikspor, Bornova Yeşilovaspor, Nevşehir Belediyespor, Belediye Kütahyaspor, Sultanbeyli Belediyespor'da forma giyen Enes, geçen sezonun ilk yarısını Çorum FK, ikinci yarısını Iğdır'da geçirdi. Enes'in oynadığı iki takım da sezon sonunda gruplarında şampiyon oldu. Bonservisi elinde olan Enes, kariyerinde 187 maçta 58 gol attı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime