Beşiktaş'tan bir taşla iki kuş! Aranan kan bulundu

Al-Ahly'le Muleka için pazarlıklara başlayan Siyah-Beyazlı kulüp, Dieng'in yanı sıra 2 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Görüşmeler olumlu yönde devam ederken, Arap basını da söz konusu transferin kısa süre içinde tamamlanacağını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'tan bir taşla iki kuş! Aranan kan bulundu
Haberler / Spor
25 Nisan 2023 Salı 09:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle çıkışa geçen Beşiktaş, yeni sezonun kadro planlamasına başlamış durumda... Gidecek ve kalacak isimlerin yanı sıra takıma katılması planlanan oyuncular için de görüşmeler devam ederken, Mısır'dan tam da siyah-beyazlılar'ın istediği gibi bir haber geldi. Güneş'in yeni sezon planları arasında yer almayan Jackson Muleka'yı Al-Ahly'ye göndermeye hazırlanan Beşiktaş, Mısır ekibinden ayrılmak isteyen Aliou Dieng'e talip oldu. Oyuncunun da Kartal'a yeşil ışık yakmasının ardından Muleka transferine Dieng dahil edildi.

TRANSFER BİTMEK ÜZERE...

Mısır ekibinden Muleka için 4.2 milyon euro talep eden yönetim, Şenol Güneş'in Dieng'e 'olur' yanıtını vermesi sonrasında, istediği parayı 2 milyon euroya indirdi ve Al-Ahly'ye "2 milyon euro artı Dieng" teklifini sundu. Mısır ekibinden de olumlu yanıt gelince prensipte anlaşma sağlandı. Arap basınına yansıyan haberlerde de transferin bitmek üzere olduğu ve kısa süre içinde anlaşmanın tamamlanacağı bilgisi yer aldı. Al-Ahly'e yakınlığı ile bilinen bir medya kuruluşu, Dieng'in kısa süre içinde takımdan ayrılacağını duyurdu. Yeni sezonda Atiba'yı gönderecek olan Beşiktaş, yerini Dieng'le dolduracak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime