Brezilya'dan flaş Ancelotti sözleri: 'Artık saklamanın anlamı yok'

Brezilya Futbol Federasyonu (CBF) Başkanı Ednaldo Rodrigues, "Bunu saklamanın anlamı yok A planımız Ancelotti" dedi. Böylelikle Sambacıların teknik direktörlük görevine Real Madrid'in çalıştırıcısını düşündüğü kesinleşti.
ABONE OL
Abone Ol
Brezilya'dan flaş Ancelotti sözleri: 'Artık saklamanın anlamı yok'
Haberler / Spor
5 Mayıs 2023 Cuma 16:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Brezilya Milli Takımı ile Katar Dünya kupasında beklentileri karşılayamayan Tite ile yollar ayrılmıştı.Sambacılar yeni teknik direktörlerini ararken ortaya Jorge Jesus, Carlo Ancelotti, Abel Ferreira ve Fernando Diniz gibi isimler atıldı.

CBF Başkanı Ednaldo Rodrigues suskunluğunu bozdu. Brezilyalı yönetici Carlo Ancelotti ile resmen ilgilendiklerini duyurdu. 

"BUNU SAKLAMANIN ANLAMI YOK"

Fichajes'in haberine göre CBF Başkanı Ednaldo Rodrigues, "Herhangi bir teklifimiz henüz olmadı ancak Ancelotti bizim A planızımız. İlk kez bu kadar açık konuşuyorum ve bu tercihimi saklamanın bir anlamı yok" açıklamasını yaptı.

"B PLANIMIZ DA VAR"

Başkan Rodrigues, bu açıklamalara ek olarak yedek planları olduğunu aktarırken, "Çok etik olmaya çalışıyorum. Bir kulüple sözleşmesi olan hiçbir hocaya yanaşmam. Sabırlı olmaya ve görüşmek için doğru anı beklemeye çalıştık. Onunda isteğinin olup olmadığını anladığımız andan itibaren her şey çok daha net olacak ve ona göre bir B planımız var" ifadelerini kullandı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime