Burak Yılmaz'dan başı dertte olan eski hocası Christophe Galtier'e destek

Son olarak Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz'dan islamofobi ile suçlanan ve hakkında soruşturma başlatılan eski hocası Christophe Galtier'e destek mesajı geldi. Yılmaz, Galtier için "Hiçbir olumsuz davranış hissetmedim." ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Burak Yılmaz'dan başı dertte olan eski hocası Christophe Galtier'e destek
Haberler / Spor
13 Nisan 2023 Perşembe 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Burak Yılmaz'dan islamofobi ile suçlanan ve hakkında soruşturma başlatılan eski hocası Christophe Galtier'e destek mesajı geldi.

Yılmaz, "Bugün haberleri okudum ve bir şeyler söylemem gerektiğini hissettim. Galtier ile çalıştığım süreç boyunca, ondan dinim ya da ırkım hakkında hiçbir olumsuz davranış hissetmedim." dedi

Milli futbolcu, "O harika bir teknik direktör ve aynı zamanda harika bir insan." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Nice Kulübünün eski başkanı Julien Fournier, geçen sezon üst yönetime gönderdiği elektronik postada, dönemin teknik direktörü Galtier'in "Takımda bu kadar siyahi ve Müslüman olamaz." sözlerini sarf ettiğini ileri sürmüştü.

Paris Saint-Germain (PSG), kulübün teknik direktörü Galtier'in ırkçı ve islamofobik ifadeler sarf ettiğinin iddia edilmesinin ardından iç soruşturma başlatmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime