Charlie Hebdo'dan skandal Erdoğan kapağı! Tepki yağıyor...

Fransız dergisi Charlie Hebdo, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında skandal bir karikatür yayınladı. Karikatüre başta Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere çok sayıda kişiden tepki geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Charlie Hebdo'dan skandal Erdoğan kapağı! Tepki yağıyor...
Haberler / Dünya
17 Mayıs 2023 Çarşamba 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daha önce İslam ve Türkiye'ye karşı yaptığı nefret söylemi içeren karikatürleriyle dünyayı ayağı kaldıran Charlie Hebdo, bu kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında skandal bir karikatüre imza attı.

Söz konusu karikatürde "Ancak kaderimiz bizi ondan kurtarır" başlığı atıldı.

Karikatüre sosyal medyadan tepki yağıyor.

“CHARLIE HEBDO PAÇAVRASI BU KADAR ÇILDIRDIĞINA GÖRE…”

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, skandal karikatür hakkında "Charlie Hebdo paçavrası bu kadar çıldırdığına göre … doğru yoldayız. Kötülük bazen böyledir. İyilere yol gösterir. Merak etme CH. Milletimiz sana da en güzel cevabı hem de daha gür bir sesle 28 Mayıs günü verecek" dedi.

“ŞEREF YOKSUNLARININ UYKULARINI KAÇIRMIŞ…”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da Charlie Hebdo'nun skandal karikatürüne tepki gösterdi.

Altun sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Provokasyon, hakaret ve küfrün dünya medyasındaki önemli merkezlerinden biri olan Charlie Hebdo adlı çirkin neşriyat, Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik yaptığı son ahlak ve insanlık dışı karikatürle bir kez daha ne denli iğrenç olduğunu dünyaya kanıtlamış oldu. Anlaşılan o ki Sayın Cumhurbaşkanımızın 14 Mayıs seçimlerinde elde ettiği büyük başarı, bu şeref yoksunlarının da uykularını kaçırmış, hastalıklı ruh hallerini ortalığa saçıp kinlerini, nefretlerini kusmalarına vesile olmuş. Charlie Hebdo ve türevlerine sesleniyorum: Ne yaparsanız yapın Recep Tayyip Erdoğan'ı yıldıramazsınız. Bizi de yolumuzdan döndüremezsiniz. Bu ahlaksızlığı şiddetle kınıyor, düşmüş oldukları bu çaresizlikte debelenirlerken onlara acıyan gözlerle bakıyoruz" dedi.

“TÜRK MİLLETİNE HAKARET ETMEYE DEVAM EDİYOR”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise karikatür hakkında şunları söyledi:

İnsanlıktan nasibini almamış rezil Charlie Hebdo Türk Milleti’ne hakaret etmeye devam ediyor. Unutmayalım! Kötülüğe methiye düzenler, her zaman kendi nefret ve fesatlıklarında boğulurlar. Asıl ibretlik olan, Türk Milleti’nin özgür iradesini çeşitli oyunlarla alt edemeyenlerin çaresizce kadere bel bağlamalarıdır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime