Civan Canova’nın on parmağında on marifet

Adeta on parmağında on marifet olan ve oyunculukta 40, oyun yazarlığında ise 20 yılı aşan bir kariyere sahip Civan Canova, şimdi de resimleriyle sanatını yansıtıyor. Canova'nın resimleri, 'Hayalden Tuvale' sergisinde buluştu.
ABONE OL
Abone Ol
Civan Canova’nın on parmağında on marifet
Haberler / Kültür
3 Ekim 2017 Salı 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye’nin en deneyimli oyuncularından olan Civan Canova, bu sefer resim sanatında yeteneğini sergiliyor. Canova’nın yaptığı resimler, ‘Hayalden Tuvale’ sergisinde buluştu.
Sergi, 13 Ekim ile 2 Kasım arasında Bisahne'de ziyaretçilerle buluşacak.

Canova, uzun süredir resimle ilgilendiğini belirterek, “Çok severek resim yapıyorum. Ama korka korka paylaştığım resimleri dostlarım beğenip de beni yüreklendirmeseydi onlar da öncekiler gibi yersizlik ve yetersizlik gibi nedenlerle yok edilecekti. İleride, geride bıraktığım son on yıllık sürece baktığımda, tabi yol yeterse, belki de lekeleri, çizgileri, benekleri, renkleri; kulis, kamera ya da yazı masamdan çok daha fazla göreceğim. Yaşama nedenim olacak resimler yapmak, becerebildiğimce, içimden geldiğince. Bu da beni çok mutlu edecek” diyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime