Derbinin kahramanı olan Redmond, çocukları da sevindirdi

Beşiktaş'ın oyuncusu Nathan Redmond, Fenerbahçe karşısında 3 asist, 1 golle sadece siyah beyazlı taraftarları değil, yardım ettiği 13 gencin de yüzünü güldürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Derbinin kahramanı olan Redmond, çocukları da sevindirdi
Haberler / Spor
4 Nisan 2023 Salı 12:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Right To Play' organizasyonuna gol ve asist başına yardım ettiğini söyleyen Nathan Redmond, Fenerbahçe derbisinde yaptığı skor katkılarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ın derbi zaferinin mimarlarından biri olan İngiliz oyuncu, yardıma muhtaç çocukları da sevindirdi.

13 GENCE BURS

Redmond 13 Aralık'ta verdiği röportajda; Afrika, Asya ve Orta Doğu'daki milyonlarca engelli çocuğu korumak, eğitmek ve güçlendirmek için sporu kullanan 'Right To Play' yardım organziasyonuna her gol ve asistinde katkı sağladığını, 13 gencin eğitim bursunu karşıladığını belirtmişti.

100 BİN TL'LİK PRİMİ DE BAĞIŞLADI

Redmond, derbide yaptığı 4 gol katkısı için 100 bin TL'yi yardım kuruluşuna bağışlayacak. İngiliz futbolcunun ayrıca Fenerbahçe galibiyetinden gelecek olan 100 bin TL'lik primi de aynı şekilde çocukların yararına aktaracağı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime