Duvan Zapata'ya şimdi de Trabzonspor talip oldu

Forvet bölgesine pivot özellikleri bulunan bir ismi almak isteyen Trabzonspor, Atalanta'nın 32 yaşındaki oyuncusu Duvan Zapata için girişimlerde bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Duvan Zapata'ya şimdi de Trabzonspor talip oldu
Haberler / Spor
13 Temmuz 2023 Perşembe 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan, adı daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan Kolombiyalı futbolcu ile menajerler aracılığıyla temasa geçildi.

İLK TEKLİF YAPILDI

Ardından İtalyan kulübüyle görüşen bordo-mavili takım, ilk teklifini iletti. Takımdan ayrılma ihtimali yüksek görülen tecrübeli oyuncu için Atalanta cephesinden henüz bir cevap gelmediği öğrenildi.

TEKNİK DİREKTÖRDEN ONAY ÇIKTI

Teknik direktör Nenad Bjelica'nın, "Faydalı bir transfer olur" raporunu verdiği Zapata, geçen sezon sakatlığından dolayı forma giydiği 27 maçta 2 gol ve 5 asist kaydetti.

ZAPATA'NIN KARİYERİ

Kariyerinde Udinese, Napoli, Sampdoria, Estudiantes ve America de Cali gibi takımlarda oynayan futbolcu, Kolombiya Milli Takımı'nda 34 maçta 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime