Ebrar Karakurt ve Novara başkanı arasında ipler iyice gerildi!

İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımında forma giyen milli voleybolcu Ebrar Karakurt, 3-0'lık Imoco maçının arıdndan kulüp başkanı Gianvittorio Leonardi ile kavga etti.
ABONE OL
Abone Ol
Ebrar Karakurt ve Novara başkanı arasında ipler iyice gerildi!
Haberler / Spor
27 Nisan 2023 Perşembe 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da oynanan Eczacıbaşı maçı sonrası yıldız voleybolcu Julia Ituma'nın intiharıyla sarsılan Igor Gorgonzola Novara takımı zor günler geçiriyor.

İtalya'da Novara forması giyen Ebrar Karakurt, kulüp başkanı Gianvittorio Leonardi ile tartışma yaşadı.

İşte detaylar...

KULÜP BAŞKANIYLA TARTIŞTI

İtalya Kadınlar Voleybol Ligi play yarı final serisinde Igor Gorgonzola Novara, Imoco Conegliano'ya konuk oldu. Novara'nın gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde yer alması için kazanması gereken mücadeleyi Imoco 3-0 kazandı.

İKİNCİ MAÇTA EBRAR OLMAYABİLİR

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre, karşılaşmanın ardından Ebrar Karakurt ile aralarının açık olduğu bilinen takım patronu Leonardi arasında tartışma çıktı.

Habere göre, Ebrar Karakurt ile patron Leonardi arasında soyunma odası ve basın odasına bitişik koridorlarda sözlü olarak tartıştı. Leonardi Karakurt'u profesyonel olmamakla itham etti. Ebrar da bu sözler üzerine Leonardi'ye benzer şekilde cevap verdi.

Novara Kulübü'nün kaderi belirleyecek ikinci maç öncesi Ebrar Karakurt ile ilgili bir karar verebileceği de belirtildi.

GELECEK SEZON RUSYA’DA OLACAK

Igor Gorgonzola Novara formasıyla İtalya Ligi'ne damgasını vuran 23 yaşındaki milli voleybolcu, yeni sezonda Çizme'de olmayacak. Ebrar Karakurt'un Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Milli yıldızın yeni kulübünde kazanacağı ücret ise dudak uçuklattı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Lokomotiv Kaliningrad, Ebrar Karakurt'a yıllık 800 bin dolar ödeyecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime