Eczacıbaşı Dynavit, final şansını zora soktu

CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara ile karşılaşan Eczacıbaşı Dynavit, setlerde 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın rövanşı 12 Eylül'de İstanbul'da oynanacak. Eczacıbaşı Dynavit, finale çıkmak için en az 3-1 ya da 3-0 kazanmak zorunda.
ABONE OL
Abone Ol
Eczacıbaşı Dynavit, final şansını zora soktu
Haberler / Spor
6 Nisan 2023 Perşembe 06:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eczacıbaşı Dynavit, 2023 CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk mücadelesinde İtalya temsilcisi Igor Gorgonzola Novara’ya deplasmanda 23-25, 19-25, 25-20, 25-17 ve 14-16’lık setlerle 3-2 mağlup oldu.

İtalyan ekibinde forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt ise maçta 27 sayı buldu ve karşılaşmanın en iyi oyuncusu seçildi.

RÖVANŞ İSTANBUL'DA

Bu eşleşmede rövanş karşılaşması, 12 Nisan Çarşamba günü Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak.

KARŞI TARAFA 1 SETTEN FAZLA VERME LÜKSÜ YOK

Eczacıbaşı Dynavit, 12 Nisan Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak ikinci karşılaşmadan 3-0 veya 3-1 galip ayrılması halinde adını finale yazdıracak. Eczacıbaşı, rakibini 3-2 mağlup etmesi halinde ise karşılaşma altın sete taşınacak.

Ebrar Karakurt’un formasını giydiği Igor Gorgonzola Novara, ikinci karşılaşmadan 3-0 veya 3-1 galip ayrılması halinde adını finale yazdıran taraf olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime