Elon Musk'a tuvalet kağıdı tepkisi

Twitter'ın New York ofisinde çalışan personel, Musk'In temizlik işçilerinin sözleşmelerini yenilemediğinden ve tuvalet kağıdı bulamadıklarından şikayet etti.
ABONE OL
Abone Ol
Elon Musk'a tuvalet kağıdı tepkisi
Haberler / Dünya
6 Ocak 2023 Cuma 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elon Musk'ın Twitter'daki maliyeti ciddi bir şekilde düşürmesi, çalışanlar için kötü kokulu banyolar ve tuvalet kağıdı olmaması gibi bazı beklenmedik sonuçlara yol açtı.

KÖTÜ KOKU'DAN RAHATSIZLAR

Son üç gün içinde, Twitter'ın New York’un Chelsea semtindeki ofisindeki personel, milyarderin ofis içi malzeme ve temizlikle ilgilenen tesis bakım işçilerinin sözleşmelerini yenilememe kararından muzdarip oldu. Business Insider’ın görgü tanıklarına dayandırdığı haberine göre, temizlenmemiş tuvaletlerden gelen kötü kokular  koridorlara ve çalışma alanlarına sızıyor.

Habere göre, isimlerinin gizli tutulmasını isteyen Twitter çalışanları ayrıca ofiste hiçbir yerde tuvalet kağıdının bulunmadığını söyledi. Çalışanlar, kötüleşen hijyen durumunun yetkililere haber verildiğini de aktardı.

MUSK AYLARDIR GENEL MERKEZDE KALIYOR

Diğer taraftan, son haftalarda Musk, şirketi kurtarmak için Twitter harcamalarını birçok çalışanın beklediğinden daha fazla azalttı. Bu kapsamda Musk, personele verilen çeşitli sağlık yardımları kesti ve ücretsiz yiyecek ve ofis atıştırmalıklarını sınırlandırıldı.  Ayrıca, San Francisco'da yer alan Twitter’ın genel merkezindeki ofislerin bir kısmını, otel masraflarını kısmak için uyku ve duş alanına dönüştürdü. Musk'ın aylardır burada kaldığı belirtildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime