Enner Valencia, Fenerbahçe ile anlaşamadı

Enner Valencia için Fenerbahçe'de yolun sonu göründü. Uzun süredir Fenerbahçe ile yeni sözleşme görüşmeleri yapan ancak anlaşmaya varamayan yıldız golcü Enner Valencia'nın yeni adresi belli oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Enner Valencia, Fenerbahçe ile anlaşamadı
Haberler / Spor
8 Mayıs 2023 Pazartesi 11:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin gol makinesi Enner Valencia, sezon sonunda ayrılıyor. Sarı-lacivertliler ile yeni sözleşme konusunda anlaşamayan Ekvadorlu golcü Enner Valencia'nın yeni adresi Güney Amerika oluyor.

ENNER VALENCIA FENERBAHÇE İLE ANLAŞAMADI

Bu sezonki performansıyla Süper Lig'e damga vuran ve gol krallığında zirvede olan Enner Valencia'nın geleceği merak konusuydu. Sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan Ekvadorlu golcünün, sarı-lacivertlilerle yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde anlaşmaya varamadığı öğrenildi.

SEZON SONU GİDİYOR

Haziranda Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bitmesinin ardından takımdan ayrılacak olan Enner Valencia'nın yeni durağı belli oldu. Brezilya basınında yer alan haberlere göre; Ekvadorlu golcü, Internacional ile sezon sonu için el sıkıştı ve önümüzdeki yaz imzayı atacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe'nin gol yükünü sırtlayan Enner Valencia, 43 resmi maça çıktı ve bunların 34'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2869 dakika sahada kalan Ekvadorlu yıldız, 31 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime