Erden Timur'tan flaş açıklama: 'Lig bittiğinde her şeyi açıklayacağız'

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Süper Lig sezonu bittiğinde her şeyi açıklayacaklarını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Erden Timur'tan flaş açıklama: 'Lig bittiğinde her şeyi açıklayacağız'
Haberler / Spor
3 Haziran 2023 Cumartesi 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Sezonun kapanış maçında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak sarı kırmızılılar derbi hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da antrenman öncesi Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur açıklamalarda bulundu.

Erden Timur daha önce önemli açıklamalarda bulunucağını ancak sezonun bitmesini beklediğini söylemişti. Antrenman öncesi konuşan Erden, "Anlatacak çok şey var demiştim, manipüle ediliyor bilgi belge falan diye. Onu şundan dolayı söylemiştim, hani lig bitince daha sakin açıklamalar yapılacağı için öyle demiştim. Bilgi belge diye manipüle ediliyor. O gün 'Sezon bittiğinde anlatılacak çok şey var' demiştim. Bu konu çok manipüle ediliyor. Bilgi, belge, kanıt falan diye. Lig bittiğinde açıklayacağız. Ligin doğru gitmesi açısından, lig bittikten sonra herkes sakinken açıklamayı doğru gördük." ifadelerini kulandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime