Ergin Ataman yeni takımını duyurdu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, Panathinaikos ile birçok konuda anlaştıklarını ve yüzde 90 gideceğini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Ergin Ataman yeni takımını duyurdu
Haberler / Spor
9 Mayıs 2023 Salı 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Anadolu Efes'in başarılı başantrenörü Ergin Ataman, geleceğiyle ilgili konuştu.

Sezon sonunda Anadolu Efes'le yollarını ayıracak olan Ergin Ataman, NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programında konuşan Ergin Ataman "İlk kez bir Yunan takımında üstelik de Avrupa'nın en büyük klüplerinden birisinde çalışacak olmak bana heyecan veriyor. Belki de bu heyecana benim ihtiyacım var." dedi.

Açıklamalarına devam eden Ergin Ataman "Panathinaikos'un başkanıyla bir görüşmem oldu! Daha ilk görüşmemizdi. Prensipte birçok konuda anlaştık, ama şu anda ben Anadolu Efes'in hocasıyım ve basketbol liginde de bir mücadele devam ediyor. Mücadele bittikten sonra yeniden başkanımızla da oturacağız, ama büyük ihtimalle yüzde 90 bu misyonu üstleneceğim gibi geliyor bana. Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde çalışacak olmak bana heyecan veriyor." açıklamasını yaptı.

Ergin Ataman'ın konuk olduğu program, 10 Mayıs Çarşamba akşamı 21:00'de NTV'de yayınlanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime