Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır sözleri

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, katıldığı canlı yayında Uğurcan Çakır'ın Galatasaray'a transfer olacağı konusunda gelen soruya cevap verdi. Başkan Doğan, "Trabzonspor kaptanını kimse alamaz." diyerek transfer söylentilerine son noktayı koydu.
ABONE OL
Abone Ol
Ertuğrul Doğan'dan Uğurcan Çakır sözleri
Haberler / Spor
29 Temmuz 2023 Cumartesi 09:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TRT Spor'a konuk olan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır'ın Süper Lig'den bir başka takıma transfer olabileceği iddialarına cevap verdi.

Ertuğrul Doğan, Uğurcan Çakır için gelen transfer sorusuna da cevap verdi. Doğan, "Uğurcan Çakır'ı Galatasaray'a satma durumunuz var mı?" sorusuna, "Trabzonspor kaptanını kimse alamaz. Trabzonspor kaptanı kendisi Trabzonspor'dan gitmek istemediği sürece öyle bir dünya yok. Herhangi bir Galatasaray yöneticisinin talebi dahi olamaz. Trabzonspor kaptanını kimse isteyemez. Avrupa'dan birçok talibi oldu Uğurcan'ın bugüne kadar, bu arada Uğurcan da herhangi bir takımın formasını giymez Türkiye'den. Öyle bir Trabzonsporlu Uğurcan. Avrupa'dan yakışacak bir talip olursa, verdiğimiz sözden kaynaklı görüşmemiz olabilir. Ama öyle bir şey de yok. Uğurcan'ın konsantrasyonu şu anda Trabzonspor. Bunlar yalan gündemler." cevabını verdi.

Doğan, ayrıca Uğurcan için geçen yıl Avrupa'dan resmi teklif geldiğini ancak bu yıl gelmediğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime