Eski Beşiktaşlı Wout Weghorst için çarpıcı iddia! Geri mi dönüyor?

Wout Weghorst'un Beşiktaş'a yeniden geri dönebileceği iddia edildi. Yeni sezonda Manchester United'da kalması pek olası görünmeyen Wout Weghorst için Beşiktaş'ın devreye gireceği ileri sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Eski Beşiktaşlı Wout Weghorst için çarpıcı iddia! Geri mi dönüyor?
Haberler / Spor
16 Nisan 2023 Pazar 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş, sezon başında Burnley'den kiraladığı ancak ara transfer döneminde Manchester United'a giden Wout Weghorst'u yeniden transfer gündemine aldı. 30 yaşındaki futbolcu, İngiliz devinden teklif alınca siyah beyazlı kulüpten ayrılarak Manchester United ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşme imzalamıştı. Ancak Weghorst'un Manchester'da kalması pek olası görünmüyor.

"BEŞİKTAŞ WEGHORST İÇİN HEVESLİ"

The Sun'ın haberine göre; Beşiktaş, Hollandalı golcüyü transfer etme konusunda hevesli takımlar arasında. Wout Weghorst'un bonservisini elinde bulunduran Burnley, her ne kadar futbolcuyu satmak istese de Hollandalının Beşiktaş'a yeniden kiralanması büyük ihtimal olarak görünüyor.

PREMİER LİG'DE GOLÜ YOK

Weghorst, Manchester United formasıyla çıktığı 21 maçta sadece iki gol atabildi ve henüz Premier Lig'de golü bulunmuyor. Tecrübeli golcünün bu pek de iç açıcı olmayan istatistiklerine rağmen İngiliz takımının Hollandalı teknik direktörü Erik ten Hag, vatandaşının durumundan memnun gibi görünüyor.

ERIK TEN HAG: "WOUT BİZİM İÇİN İYİ BİR İŞ ÇIKARIYOR"

Hag geçtiğimiz günlerde Weghorst'un potansiyel olarak uzun vadeli planlarının bir parçası olup olmadığı sorulduğunda "Tabii ki. Futbolun birçok unsurunu gerçekten iyi yaptığını düşünüyorum. Wout bizim için gerçekten iyi bir iş çıkarıyor." ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime