Fenerbahçe'de yeni yolcunun adı Miguel Crespo

Fenerbahçe'de gelecek sezon sözleşmesinin son yılına girecek olan Miguel Crespo için karar verildi. Sarı-lacivertliler yüksek maaş isteyen Miguel Crespo ile yollarını ayırıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'de yeni yolcunun adı Miguel Crespo
Haberler / Spor
21 Temmuz 2023 Cuma 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de 2023-2024 sezonunda sözleşmesi bitecek olan Miguel Crespo ile ilgili ayrılık kararı alındı. İşte flaş gelişme...

YENİ TEKLİFİ BEĞENMEDİ

Sarı-lacivertli yönetim, geçtiğimiz aylarda 500 bin Euro alan 26 yaşındaki Portekizli futbolcuya yıllık ücretini iyileştirerek yeni teklif yaptı. Fenerbahçe, 1.2 milyon Euro'luk yeni bir maaş önerdi. Ancak pazarlıklarda anlaşılamadı.

MAAŞ TALEBİ YÜKSEK BULUNDU

Miguel Crespo, Fenerbahçe'den 2 milyon Euro'ya yakın bir maaş talep etti. Ali Koç ve yönetimi ise bu talebi çok fazla buldu.

FENERBAHÇE GÖNDERECEK

Görüşmelerin tıkanmasının ardından kısa bir süre önce "Crespo geçen sene performansının altında kaldı. Çok sık ve sürekli oynamadığı için diyebiliriz. Bir senesi kalan oyuncu ya satılır, ya da sözleşmesi uzatılır." açıklaması yapan Ali Koç, teknik direktör İsmail Kartal ile de görüştükten sonra veda kararı aldı.

"KULÜP ARAYIN!" MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, artık Miguel Crespo'yu elden çıkararak bonservis elde etmek istiyor. Avrupa'dan talipleri olan Crespo için Fenerbahçe yönetimi, menajerine "Kulüp arayın" talimatı verdi.

10 MİLYON EURO BEKLENİYOR

Portekiz ekibi Estoril'den 1.5 milyon Euro'ya transfer edilen Miguel Crespo için Fenerbahçe yönetimi 10 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli bekliyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Transfer kararının ardından görüşmelere başlayan Miguel Crespo'nun menajeri, Portekizli futbolcu için bu ay sonuna kadar transferi gerçekleştirmeyi planlıyor.

62 MAÇTA 10 GOLE ETKİ

Fenerbahçe'nin Eylül 2021'de 1.5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 karşılığı bonservisle transfer ettiği 26 yaşındaki orta saha, sarı-lacivertli formayla 62 resmi maça çıktı ve 4 gol atıp 6 asist yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime