Fenerbahçe'den Miha Zajc hamlesi!

Süper Lig'de şampiyonluk için mücadele eden Fenerbahçe, yeni transferlerin yanında iç transferler için de zaman zaman hamle yapıyor. Sarı-lacivertli yöneticiler, şimdi de Miha Zajc için harekete geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'den Miha Zajc hamlesi!
Haberler / Spor
21 Mart 2023 Salı 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Altay Bayındır ile yeni sözleşme imzalayan Fenerbahçe, Miha Zajc konusunda da önemli yol aldı.

Fenerbahçe'ye epeyce bir pürüz çıkaran 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, son olarak menajerinden sarı-lacivertli kulüple orta yolun bulunmasını istedi.

JORGE JESUS’UN SINAVINI GEÇTİ

Fenerbahçe de Zajc'ın istediği rakam ve sözleşme süresine doğru gidip orta noktayı buldu. Bu gelişmenin ardından taraflar arasındaki görüşmelerde tüm pürüzler halledildi.

Fenerbahçe ile Zajc cephesi arasında orta yolun bulunmasında önemli etkenlerden biri de teknik direktör Jorge Jesus oldu.

Portekizli teknik adam, Zajc'ın karakterini, uyumunu ve takım içindeki arkadaşlığını överek yönetime raporladı. Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde Zajc ile sözleşme imzalandığını resmi olarak açıklayacak.

BEŞİKTAŞ DA İSTİYOR

Miha Zajc bu sezon Fenerbahçe formasını 24 resmi maçta giydi. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Miha Zajc takım arkadaşlarına da 2 gol pası verdi. Sloven orta sahanın güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro.

Ayrıca 28 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş'ın da istediği biliniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime