Fenerbahçe'den Semih Şentürk'e kritik görev

Fenerbahçe'nin alt yaş kategorilerinde görev alan Semih Şentürk'ün U19 takımının teknik direktörlüğüne getirildiği duyuruldu.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'den Semih Şentürk'e kritik görev
Haberler / Spor
25 Temmuz 2023 Salı 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2020 yılından beri Fenerbahçe'nin alt yaş kategorilerinde görev alan Semih Şentürk, bu sezondan itibaren U19 takımının teknik direktörlüğünü yapacak.

Fenerbahçe, Semih Şentürk'ün U19 takımının yeni teknik direktörü olduğunu duyurdu.

Konuyla ilgili sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın omurgasını oluşturmak üzere çalışmalarını sürdüren Futbol Akademimizde U19 Takımımızın teknik direktörlük görevine Semih Şentürk getirildi.

Altyapısında yetiştiği kulübümüzde A takım formamızı uzun yıllar boyunca başarıyla terleten, kazanılan zaferlerde ve elde edilen şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan Semih Şentürk, 2007-08 sezonunda da ‘Gol Kralı’ olmuştu.

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra Kasım 2020’de yuvaya dönen ve geleceğimiz olarak gördüğümüz Futbol Akademimizde genç sporcuları yetiştirmek üzere kıymetli bir görev üstlenen Semih Şentürk, bu sezondan itibaren U19 Takımımızı çalıştıracak.

Fenerbahçe ve Türk futbol tarihinin kıymetli ismi Semih Şentürk’ü tebrik eder, sarı-lacivert çatı altında U 19 Takımımızla birlikte sonsuz başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime