Fenerbahçe'den buruk galibiyet!

Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Ancak Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi nedeniyle sarı-lacivertliler galibiyete sevinemedi.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'den buruk galibiyet!
Haberler / Spor
30 Mayıs 2023 Salı 22:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'u ağırladı. Şampiyonluk şansının sürmesi için Galatasaray'ın puan kaybını bekleyen Fenerbahçe, 2. dakikada golle maçı 2-0 kazandı. Ancak sarı-lacivertlilere, Galatasaray maçından beklediği haber gelmedi

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Enner Valencia ve 90+5'. dakikada Miha Zajc kaydetti. İlk golde Arda Güler harika bir asist yaparak taraftarın alkışını aldı.

ENNER VALENCIA'NIN REKOR

Bu sezonki 29. golünü atan Enner Valencia, Aykut Kocaman'a ait olan 'Bir Süper Lig sezonunda en çok gol atan Fenerbahçeli oyuncu' rekorunu egale etti.

Ekvadorlu futbolcu aynı zamanda Alex'i geçip ''Bir Süper Lig sezonunda en çok gol atan Fenerbahçeli yabancı oyuncu'' da oldu. Valencia 29 golle Spor Toto Süper Lig'de gol krallığında zirvede yer alıyor.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe puanını 77'ye yükseltti. Kümede kalma hesapları yapan Antalyaspor 38 puanla maçtan ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Fenerbahçe, Galatasaray'a konuk olacak. Antalyaspor, ligden çekilen Hatayspor maça çıkmadığı için hafta sonunu boş geçecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime