Fenerbahçe ikinci yarıda hayata döndü!

Spor Toto Süper Lig’in 28. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe ikinci yarıda hayata döndü!
Haberler / Spor
10 Nisan 2023 Pazartesi 22:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın kapanış maçında VavaCars Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta kazanan 2-1'lik skorla Fenerbahçe oldu. Bu sonuçla, VavaCars Fatih Karagümrük'ün 11 maçlık kaybetmeme serisi sona erdi ve kırmızı-siyahlılar, 2023'te ilk kez kaybetti.

VavaCars Fatih Karagümrük'ün golünü 24. dakikada Magomed Ozdoev kaydetti. Fenerbahçe'nin gollerini 51. dakikada Miha Zajc ve 78. dakikada Attila Szalai'den geldi.

Konuk ekip Fenerbahçe'de 42. dakikada sarı kart gören Ferdi Kadıoğlu cezalı duruma düştü.



Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Arao, İsmail Yüksek, İrfan, Emre Mor, Valencia, Serdar Dursun ile maça başladı. İlk yarıda etkisiz kalan Fenerbahçe, ikinci yarıda Miha Zajci Arda Güler, Diego Rossi ve Bright Osayi-Samuel'in oyuna girmesinin ardından Karagümrük savunmasına zor anlar yaşattı. Geriden gelerek iki gol bulan Fenerbahçe, maçı kazandı ve şampiyonluk yarışında bu hafta hata yapmadı.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe puanını 57'ye yükseltti ve Galatasaray ile arasındaki farkı 6'ya düşürdü. VavaCars Fatih Karagümrük 34 puanda kaldı.

Süper Lig'de gelecek hafta VavaCars Fatih Karagümrük, Hangi Kredi Ümraniyespor'u ağırlayacak. Fenerbahçe, Ankaragücü'nü konuk edecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime