Fenerbahçe'ye büyük Zaha müjdesi! Sponsor bulundu

Fenerbahçe, Crystal Palace ile yollarını ayıran Wilfried Zaha'nın transferi için yeni sponsor buldu. Sarı lacivertli yöneticiler yıldız oyuncuyla görüşmek için Londra'ya gitti.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'ye büyük Zaha müjdesi! Sponsor bulundu
Haberler / Spor
17 Temmuz 2023 Pazartesi 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe, Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Fildişili kanat oyuncusu Wilfried Zaha'nın transferini gerçekleştirebilmek için sponsor buldu. Fenerbahçe yöneticiler, transfer için Londra'ya gitti.

SPONSOR BULUNDU

Yeni sezona iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Edin Dzeko ve Dusan Tadic'ten sonra bir yıldızı daha bitirmek için kollarını sıvadı.

Fenerbahçe, bonservisi elinde olan Wilfried Zaha'nın transferi için sponsor buldu.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ

Habere göre sarı lacivertliler, yıldız oyuncu için daha yüksek bir bütçe oluşturdu. Fenerbahçe'nin Wilfried Zaha'ya 3 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi. Yıldız oyuncu, sarı lacivertlilerden yıllık 6,5 milyon Euro kazanacak. Ayrıca 5 milyon Euro da imza parası alacak. Oyuncunun onay vermesi halinde imzaların atılacağı ifade edildi.

24 SAAT İÇİNDE BELLİ OLACAK

Fildişi Sahilli yıldız Wilfred Zaha ile son bir görüşme gerçekleşecek ve sarı-lacivertli kurmaylar, Zaha'dan 24 saat içinde bir karar vermesini isteyecek.

ZAHA OLMAZSA YENİ YILDIZ

Fenerbahçe'nin Zaha transferinin gerçekleştirilememesi halinde Tadic dışında bir yıldız transferi daha yapacağı aktarıldı.

WILFRIED ZAHA KİMDİR?

Futbolculuk kariyerinde Manchester United, Cardiff City ve Crystal Palace formalarını terleten 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Crystal Palace formasıyla çıktığı 458 maçta takımına 166 gollük katkı (90 gol - 76 asist) sağladı. Tam adı Dazet Wilfried Armel Zaha olan yıldız futbolcu, hücum hattının her bölgesinde görev yapabiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime