Fenerbahçeli Arda Güler'den 2 yıllık imza!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in geleceği belli oldu. PSG, Barcelona, Real Madrid ve Manchester City'nin yakından takip ettiği başarılı oyuncu Arda Güler için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçeli Arda Güler'den 2 yıllık imza!
Haberler / Spor
4 Mayıs 2023 Perşembe 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Arda Güler için Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan ve Avrupa devlerinin radarına giren milli yıldız Arda Güler için Fenerbahçe'de transfer gelişmesi yaşandı.

ARDA GÜLER, AVRUPA DEVLERİNİ PEŞİNDEN SÜRÜKLÜYOR

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Arda Güler, sarı-lacivertli formayla sergilediği başarılı performansla tüm futbolseverlerin beğenisini toplarken Avrupa devlerini de peşine takmayı başardı. Serie A'dan Napoli ve Milan ile birlikte La Liga'dan Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid'in yanı sıra Premier Lig'den Newcastle United, Manchester City, Tottenham, Liverpool ve Arsenal'ın milli oyuncuyu yakından takip ettiği ileri sürülüyor.

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER HAMLESİ GELDİ

Milli yıldızı ucuza kaptırmamak ve elinde tutmak isteyen Fenerbahçe yönetiminden yeni bir transfer hamlesi geldi. Sarı-lacivertliler Arda Güler'in 2025 yazında bitecek olan sözleşmesini 2027'nin yazına kadar uzatmayı planlıyor. İmzaların sezon sonunda atılması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 29 resmi maça çıktı ve bunların 12'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1036 dakika süre alan 18 yaşındaki yıldız oyuncu, 6 gol ve 4 asistle skora etki etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime