Galatasaray ile de ismi geçen Moussa Dembele'nin yeni takımı belli oldu

Adı Galatasaray'la da anılan Moussa Dembele, Trabzonspor'un eski futbolcusu Berat Özdemir'in de formasını giydiği Al-Ettifaq ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray ile de ismi geçen Moussa Dembele'nin yeni takımı belli oldu
Haberler / Spor
27 Temmuz 2023 Perşembe 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fransız ekibi Lyon ile sözleşmesi sona eren Moussa Dembele'nin yeni takımı belli oldu. Adı Galatasaray'la da anılan yıldız futbolcu, Suuddi Arabistan'ın Al-Ettifaq takımıyla 4 yıllık mukavele imzaladı.

Dembele için Suudi kulübünün yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Hırvatistan'da kamp yaptığı otelde bir imza töreni düzenlendi. Al-Ettifaq CEO'su Moaz Al-Ohali, Fransız golcünün transferiyle ilgili olarak "Moussa Dembele gibi bir dünya yıldızıyla yapılan sözleşmeyle Suudi Ligi'ne seçkin bir katkı sağladık" diye konuştu.

STEVEN GERRARD, BERAT ÖZDEMİR VE MARCEL TISSERAND

Teknik direktörlük görevine İngilizlerin efsane ismi Steven Gerrard'ı getiren Al-Ettifaq'ın kadrosunda Trabzonspor'un eski futbolcusu Berat Özdemir ve bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Marcel Tisserand da bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime