Gökdeniz Karadeniz, Rubin Kazan'a hoca olarak geri döndü

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, eski kulübü Rubin Kazan'ın pilot takımı Rubin-2'de teknik direktörlük görevine getirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Gökdeniz Karadeniz, Rubin Kazan'a hoca olarak geri döndü
Haberler / Spor
7 Temmuz 2023 Cuma 22:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kulüpten yapılan açıklamada, "Rubin Kazan'ın efsanevi orta saha oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, Rubin-2'nin teknik direktörlüğüne getirildi." denildi.

Gökdeniz Karadeniz, alt yapısından yetiştiği Trabzonspor'dan 2008 yılında yaklaşık 9 milyon Euro bonservisle Rubin Kazan'a transfer olmuş, 10 yıl boyunca Rubin Kazan forması giymiş ve iki kez Rusya şampiyonluğu yaşadığı takımının lig tarihindeki en golcü (39) ismi olmuştu.

Rubin Kazan Başkanı Marat Safiullin, Gökdeniz Karadeniz'in kulübe dönmesinden çok mutlu olduklarını belirterek, "O bir Rubin Kazan efsanesi, karizmatik bir kişilik, olağanüstü bir oyuncu. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte onu Rubin'e geri getirmeye karar verdik. Bilgi ve becerilerini genç nesle aktarabileceğinden eminiz. Yeni kariyerinde zaferler, başarılı ve verimli çalışmalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Rubin-2, Rusya İkinci Futbol Ligi'nde mücadele ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime