Güle güle Sacha Boey! Galatasaray'a üst düzey bonservis bedeli

Sacha Boey için sezon sonunda Avrupa hayali gerçek oluyor. Galatasaray'daki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan ve birçok ekibin dikkatini çeken Sacha Boey için beklenen bonservis bedeli belli oldu. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Güle güle Sacha Boey! Galatasaray'a üst düzey bonservis bedeli
Haberler / Spor
2 Mayıs 2023 Salı 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın başarılı yıldızı Sacha Boey için sezon sonu Avrupa yolu gözüktü. Sarı-kırmızılı formayla birçok Avrupa kulübünü peşine takan yıldız oyuncu Sacha Boey için beklenen bonservis bedeli belli oldu.

SACHA BOEY'İN TALİPLERİ BİTMİYOR

2021'in yazında Galatasaray, Sacha Boey'i 1.15 milyon euro bonservis bedeliyle Rennes'ten transfer etmişti. Fransız sağ bek oyuncusu, sarı-kırmızılılardaki başarılı performansıyla kısa sürede büyük beğeni toplamış ve Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Arsenal, Lyon ve Sporting Lizbon'un yakından takip ettiği Boey'e yeni bir talip daha çıktı.

MARSİLYA ONU İSTİYOR

Fransız basınına göre; Ligue 1 ekiplerinden Marsilya, Sacha Boey'i sezon sonunda kadrosuna katmak istiyor. Fransız sağ bek için önümüzdeki günlerde Galatasaray'ın kapısı çalınacak. Marsilya'nın Boey için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

GALATASARAY'IN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Önümüzdeki yaz Sacha Boey'in transferinden büyük gelir elde etmeyi hedefleyen Galatasaray yönetimi yıldız oyuncunun bonservisini belirledi. Sarı-kırmızılılar Boey için en az 15 milyon euro istiyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sacha Boey, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 29 resmi maça çıktı ve bunların 28'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2475 dakika süre alan 22 yaşındaki Fransız sağ bek oyuncusu, 1 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime