Hasan Ali Kaldırım'ın ahı mı tuttu? Beklenmedik gelişme!

Başakşehir'de Hasan Ali Kaldırım sonrasında işler iyi gitmiyor! Hasan Ali Kaldırım ile yollarını ayıran Başakşehir, savunma organizasyonunda sürpriz aksamalar yaşarken, deneyimli oyuncu ise Ankaragücü'ne imza atmıştı...
ABONE OL
Abone Ol
Hasan Ali Kaldırım'ın ahı mı tuttu? Beklenmedik gelişme!
Haberler / Spor
7 Nisan 2023 Cuma 18:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hasan Ali Kaldırım sonrasında işler resmen değişti! Geçtiğimiz transfer döneminde deneyimli oyuncu ile yollarını ayıran Başakşehir, Hasan Ali'nin bir anda Ankaragücü ile sözleşme imzalamasına olumlu yaklaşmıştı... Esasen ise bu sürpriz gelişmeler, Başakşehir savunmasında kötü gidişata sebep oldu!

BAŞAKŞEHİR'DE HASAN ALİ KALDIRIM ETKİSİ

33 yaşındaki başarılı savunmacı ile tatsız şekilde ayrılan İstanbul ekibi, daha sonra ise defans hattında aradığı istikrarı bulamadı!

Lucas Lima gibi isimlere sol bekte şans veren Başakşehir, Hasan Ali'nin defansif katkısının eksikliğini hissetti ve bu durum halihazırda ligdeki maçlara da olumsuz olarak yansıdı.

DEFANFİS ANLAMDA BÜYÜK ETKEN

Sol bek pozisyonunda ligin en kaliteli defans yapan isimlerinden olan Hasan Ali Kaldırım, imza attığı Ankaragücü'nde de direkt olarak formayı kaptı ve düzenli oynamaya başladı.

Başarılı oyuncunun gelmesi ile birlikte Ankaragücü'nün savunma organizasyonu daha sağlıklı hale gelirken, taktiksel dizilim anlamında da seçenekler ciddi anlamda çoğaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime