Haydarpaşa Garı kitapla doldu taştı

Kadıköy Belediyesi’nin tarihi Haydarpaşa Garı’nda düzenlediği 9'uncu Kadıköy Kitap Günleri başladı. 200 yayınevinin stant açtığı kitap günleri, 11 Haziran’a kadar devam edecek.
ABONE OL
Abone Ol
Haydarpaşa Garı kitapla doldu taştı
Haberler / Kültür
3 Haziran 2017 Cumartesi 19:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen 9’uncu Kadıköy Kitap Günleri tarihi Haydarpaşa Tren Garı'nda başladı. 200 yayın evinden binlerce kitabın bulunduğu Kadıköy Kitap Günleri 11 Haziran'a kadar açık kalacak. Kitap Günleri etkinliğinde 200 yayınevi stant açtı. 835 yazarın imza günü yapacağı etkinliklerde 86 söyleşi gerçekleştirilecek.

9’uncu Kadıköy Kitap Günleri'nın açılışına Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, CHP İl Başkanı Cemal Canpolat ile yüzlerce kitapsever katıldı. Alanda açılan stantları tek tek gezerek yayınevleri yetkilileriyle sohbet eden Başkan Nuhoğlu, kitap günlerine katıldıkları için yayınevlerine teşekkür etti. Etkinliğin açılışında konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kitap okumanın önemine dikkat çekti.
kitapKadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, edebiyatın tarihi bir alanla buluştuğunu belirterek, “Özgürlük buralardan çıkacak dinamizm buralardan çıkacak aşk bu ülkeye ciddi şekilde katkı sağlayacaktır. Geçmişten gelen gücümüzü binlerce yıllık yaşamımızı kitaplarla bir araya getiremezsek demokrasiyi yeşertemez daha zengin müreffeh bir toplum olamayız. Geçen yıl kitap günlerine 110 bin insan geldi bu sene 300 binin üzerinde insan gelecektir” dedi.
kitapgunleriYapılan konuşmaların ardından Kitap Günleri'nin ‘Yayıncılık Onur Ödülü’ ise 30 yıla yakın Cumhuriyet Gazetesinde çalışan, 7 aydır cezaevinde tutuklu bulunan Turhan Günay adına kızına, Çizgi Roman Ödülü ise Karaoğlan'nı ortaya çıkaran Suat Yalaz'a verildi.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime