Irak'ta stadyum önünde izdiham: İki ölü 80 yaralı

Körfez Ulusları Kupası'na ev sahipliği yapan Irak'ın Basra şehrinde bir maç öncesinde çıkan izdihamda iki kişi hayatını kaybederken, 80 kişi yaralandı. Irak İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Khaled Al-Mahna sporseverleri mekandan uzak durmaları konusunda uyardı.
ABONE OL
Abone Ol
Irak'ta stadyum önünde izdiham: İki ölü 80 yaralı
Haberler / Dünya
19 Ocak 2023 Perşembe 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Irak’ın Basra şehrinde oynanacak olan Körfez Ulusları Kupası'nın final maçı öncesinde izdiham çıktı. Saat 19.00’da başlayacak Irak – Umman maçı için Basra Uluslararası Stadyumu’na erkenden akın eden taraftarlar izdiham yarattı.

80 YARALI
İzdihamda iki kişinin öldüğü bildirilirken, 80 kişinin yaralandığı açıklandı. Ancak hastaneye kaldırılanlar arasında durumu ağır olan yaralılar bulunuyor.

Irak İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Khaled Al-Mahna bu sabah sporseverleri mekandan uzak durmaları konusunda uyararak "Bileti olmayan taraftarları kendilerini korumak için bölgede toplanmamaya çağırıyoruz. Güvenlik güçleri her türlü acil durum için hazır ve tetikte” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime