İstanbul Gezilecek Yerler

İstanbul Gezilecek Yerler
ABONE OL
Abone Ol
İstanbul Gezilecek Yerler
Haberler / Kültür
3 Kasım 2017 Cuma 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul, sadece Türkiye'nin bir değeri değil, aynı zamanda sınırlarının çok ötesinde, tüm dünyanın en ünlü ve önemli şehirlerden birisi ünavanını var olduğu günden beri korumayı başarmıştır.
İstanbul hakkında kitaplar yazıldı, filmler hazırlandı ve şarkılar söylendi. Aşırı derecede zengin bir tarihi mirasa sahip ve modern çağın hızına sadık kalan bu kocaman modern metropol kent, onu ziyaret eden herkesi heyecanlandırıyor. istanbul gezilecek yerler ise günler sürecek kadar çok ve gidilip görülen her yer hakkında kitaplar dolusu bilgi sığacak kadar derin bir geçmişe sahiptir. Bu şehir geçmişin ve bugünün, antik ve modernin, doğu ve batının karışımı ve iletişim sembolü biçimini korumayı başarmış ve halen Dünyanın her yerinden milyonlarca ziyaretçiyi ağırlamaktadır.
Böylesine kocaman bir turistik potansiyele ek olarak, İstanbul Türkiye'nin en büyük ticaret merkezlerinden biridir. Kentin böylesi bir gelişimi, başarılı konumu nedeniyle etkilenmiş ve Boğaz üzerindeki kontrol, ticaret ve askeri sanayinin gelişiminde mükemmel bir şans vermiştir. Dünyanın her yerinden gelen gemiler boğazdan geçmekte ve ne kadar önemli bir alan olduğunu herkese hatırlatmaktadır. Bizde Gezilecekyerler.com sitesi olarak Türk ve İslam dünyasının Mekke'den sonraki bu en önemli kenti hakkında her zaman sizlere doyurucu bilgiler sunmaktan mutluluk duyarız.
Sadece İstanbul değil, aynı zamanda Türkiye'nin ve Dünyanın en önemli seyahat ip uçları için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Çok keyifli yazılar okuyacağınıza garanti veriyoruz.
Kaynak: http://gezilecekyerler.com

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime