İşte Trabzonspor'un ilk transferi; anlaşma tamam, imzaya geliyor

Nenad Bjelica ile kadroda radikal değişikliklere gitmeye hazırlanan Trabzonspor, yeni sezonun ilk transferinde sona geldi. Trabzonspor sözleşmesi sona eren deneyimli ön libero ile prensip anlaşmasına vardı.
ABONE OL
Abone Ol
İşte Trabzonspor'un ilk transferi; anlaşma tamam, imzaya geliyor
Haberler / Spor
1 Haziran 2023 Perşembe 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonda şampiyonluğa uzanan Trabzonspor, bu sezon beklentilerin oldukça altında kalmıştı. Nenad Bjelica ile 2023-24'e iddialı bir kadroyla girmek isteyen bordo-mavililer ilk transferini yapmak üzere.

TRABZONSPOR İLK TRANSFERİNDE SONA GELDİ

Sezon tamamlanmadan bazı futbolcularıyla yollarını ayıran Trabzonspor, yeni sezon öncesi kadroda büyük bir değişime gitmeye hazırlanıyor. Bu bağlamda transfer çalışmalarını hızlandıran Karadeniz ekibi, tecrübeli ön libero ile prensipte anlaştı.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Sabah'ın haberine göre o futbolcu Dimitrios Kourbelis. Panathinaikos ile sözleşmesini tamamlayan 29 yaşındaki futbolcu, bedelsiz olarak Trabzonspor'a transfer olmak üzere.

Haberde bordo-mavililerin Dimitrios Kourbelis ile prensip anlaşmasına vardığı bilgisi geçildi.

Kısa bir süre içinde Türkiye'ye geleceği belirtilen deneyimli ön liberonun kendisini Trabzonspor'a bağlayan sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi.

500 BİN EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

2016-17 sezonunun ara transfer döneminde 500 bin euroya Panathinaikos'a imza atan Kourbelis, 2022-23'te ligde çıktığı 22 maçta 1 gol, 2 asistlik katkı verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime