İşte Trabzonspor'un yeni hedefi

Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe'ye 3-1 yenilen Trabzonspor'da teknik direktör Nenad Bjelica'nın ligi en iyi yerde bitirmeyi hedeflediği ve takımını motive etmeye çalıştığı öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
İşte Trabzonspor'un yeni hedefi
Haberler / Spor
21 Mayıs 2023 Pazar 10:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor'un başında çıktığı 4 maçta 3 yenilgi alan Bjelica, Karagümrük karşılaşmasını yeni bir başlangıç olarak görüyor. Hırvat hoca, "Taraftarımızın önünde kazanıp, ligi olabildiğince iyi yerde bitirmeliyiz" sözleriyle takımını motive etmeye çalışıyor.

Ankaragücü galibiyetinin ardından 2 gün izin yapan Trabzonspor, sonrasında aralıksız idmanlarını sürdürüyor. Fenerbahçe yenilgisi sonrası da teknik direktör Bjelica takıma izin vermezken, Bordo-Mavililer dün taktik ağırlıklı provayla Karagümrük karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Akyazı'daki maçta kart cezası nedeniyle Eren forma giyemeyecek. Sol bekte genç Arif Boşluk'un oynaması bekleniyor.

FORMAYI ONLARA VERECEK

Kadıköy'deki Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından sert şekilde eleştirilen Nenad Bjelica, Karagümrük maçını çıkış noktası olarak belirledi. Hırvat çalıştırıcı, her ne kadar gelecek yılın planlamasını yapıp, mevcut kadrodaki isimleri farklı mevkilerde denese de kazanma zorunluluğunun farkında. Akyazı'da yarın akşam oynanacak maç öncesi tüm planlarını zafer üzerine kuran Bjelica, "Taraftarımızın önünde artık galip gelip, beyaz bir sayfa açmalıyız. Hedefsiz değiliz, hedefimiz ligi olabildiğince iyi yerde bitirmek. Bunun bilincinde olanlar formayı giyecek" sözleriyle takımını motive ediyor.

DÖRTLÜ DEFANSA GEÇİŞ

Son 2 maçta 3'lü savunma düzenini deneyen Bjelica, bu kez 4'lü defans hattına dönecek ve elindeki en güçlü 11'i sahaya sürecek. Trezeguet ve Maxi Gomez'in sahada olması bekleniyor. Orta sahada Doğucan'ın yedeğe çekilme ihtimali oldukça yüksek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime