Jorge Jesus, Arda Güler'le yaşadığı tartışmaya açıklık getirdi

Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, Arda Güler'le yaşadığı gerilimi, "Maçın yoğun duygularını yaşarken dışardan yanlış anlaşılabiliyor. Aramızda özel bir durum olmadı" sözleriyle değerlendirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Jorge Jesus, Arda Güler'le yaşadığı tartışmaya açıklık getirdi
Haberler / Spor
19 Mayıs 2023 Cuma 00:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig’in 34’üncü haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, kaliteli ve güzel bir oyunla galibiyet elde ettiklerini ifade ederek, “İlk yarı hem defansif hem de ofansif olarak iyi oynadık. Trabzonspor'u hiç çıkarmadık. Golü de bulduk. Özellikle attığımız üçüncü gol büyük ve iyi takımların atabileceği bir goldür. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Matematiksel olarak şansımız olduğu sürece inanmaya devam edeceğiz çünkü kaliteli bir takımız. Trabzonspor'a karşı özgüven olarak ne durumda olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi.

“ŞAMPİYONLUK YOLUNDA HER ŞEY MÜMKÜN”

Jesus, şampiyonluk yolunda her şeyin mümkün olduğunu ifade ederek, “İki rakibimizin 3 maçı var ve bu süreçte her şeyin olabileceğini düşünüyorum. Tecrübeme dayanarak bunu söylüyorum. Matematiksel olarak her şeyin mümkün olduğunu düşünüyorum." dedi.

ARDA GÜLER'LE YAŞADIĞI TARTIŞMA

Portekizli teknik adam, sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler'le saha içinde yaşadığı tartışmanın sorulması üzerine, "Özel bir durum değil söz konusu değil. Ben sadece ona taktik ve teknik konularda uyarı yapıyorum. Maçın yoğun duygularını yaşarken dışardan yanlış anlaşılabiliyor. Aramızda özel bir durum olmadı. Normal bir hocanın oyuncusuna yaptığı bir uyarıydı. Bugün oynamış olduğu oyun en iyi oyunlarından biriydi" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime