Jorge Jesus için büyük fedakârlık! Bedel ödemeye hazırlar...

Flamengo'nun Vitor Pereira ile yollarını ayırması üzerine Jesus iddiaları ayyuka çıktı. Brezilya basını, Flamengo'nun Jesus için Fenerbahçe'ye fesih bedeli ödeyeceğini yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
Jorge Jesus için büyük fedakârlık! Bedel ödemeye hazırlar...
Haberler / Spor
12 Nisan 2023 Çarşamba 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin teknik patronu Jorge Jesus'un yeni sözleşme konusu ile ilgili "Başkan, devam etmemi istediğini belirtti. Sezon bittiğinde oturur, kararını veririz demiştim. Şubat ayında kendisiyle bu konuyu konuşmaya başlamıştık. Şu anda ligin bitmesine iki ay kaldı. Bunu konuşmak için doğru bir zaman olduğunu düşünmüyorum" ifadeleri, ülkesi Portekiz'de gündem oldu. Beraberinde yeniden ayrılık iddiaları geldi.

HEMEN HAREKETE GEÇECEK

Flamego'nun Vitor Pereira ile yollarını ayırmasının ardından Brezilya basını, Flamengo'nun Jesus'u hemen takımın başına getirmek için Fenerbahçe'ye fesih bedeli ödemek istediği yazıldı. Haberin devamında; "Jorge Jesus, 31 Mayıs'a kadar Fenerbahçe'de kalmak istemiyor. Flamengo, Jesus için hemen harekete geçecek" ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime