Jorge Jesus, teklifi net bir şekilde reddetti

İsmi daha önce Flamengo ile anılan Jorge Jesus'a bir teklif de Corinthians'tan geldi. Portekiz basınında yer alan haberlere göre Feberbahçe ile şampiyonluğa odaklanan Jesus, bu teklifi geri çevirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Jorge Jesus, teklifi net bir şekilde reddetti
Haberler / Spor
3 Mayıs 2023 Çarşamba 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin kurt hocası Jorge Jesus'a Brezilya ekiplerinin ilgisi devam ediyor. Daha önce 2019-20 sezonunda Flamengo'yu çalıştıran Jesus, Brezilya ekibi ile 5 kupa başarısı göstermişti. Geçtiğimiz ay Vitor Pereira ile yollarını ayıran Flamengo, eski başarıları tekrar yakalamak için Jesus'a teklif yapmış, fakat Portekizli teknik adamın Fenerbahçe ile sözleşmesi olması nedeniyle görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı. Portekiz haber sitesi "colunadofla"ya göre bir başka Brezilya ekibi Corinthians da Jesus'a teklif yaptı. Fakat Fenerbahçe ile şampiyonluğa odaklanan Portekizli çalıştırıcı, bu teklifi geri çevirdi.

TEK HAYALİ BREZİLYA MİLLİ TAKIMI

Haberin devamında ise Jesus'un tek hayalinin Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırmak olduğu vurgulanarak şu ifadelere yer verildi: "Jesus, Türkiye'de şampiyonluk kazanmanın peşinde. Bu nedenle Corinthians'ın görüşme talebini reddetti. Ayrıca Portekizli, Brezilya Milli Takımı'nda teknik direktörlük yapmayı hayal ediyor ve Brezilya Futbol Konfederasyonu'ndan bir davet bekliyor." Jesus'un, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Portekizli teknik adam, geleceğine sezon sonunda karar verecek. Şampiyonluğun kazanılması veya kaybedilmesi de Jesus'un kararlarında etkili rol oynayacak.

"BAŞKAN KALIRSA KALIRIM"

Tecrübeli çalıştırıcı, daha önce geleceği ile ilgili yaptığı açıklamada ise gelecek sezon için başkan Ali Koç'un yönetimde kalması halinde göreve devam edeceğini belirtmişti ve ifadeleri"Her zaman olduğu gibi kararımı son gün veriyorum. Başkanımız kalırsa senaryo farklı olur. Başkanımız olmazsa seneye burada olmam."ni kullanmıştı. Öte yandan Yüksek Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda konuşan Ali Koç ise, "Ne olur bir başkan bulun. Bulduğunuz an genel kurula gidelim. Kapı kapı dolaşıp başkan aradığınızı biliyorum." sözleriyle sitem etmişti. Jesus'un geleceğinin sezon sonunda belli olması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime