Kahramanmaraş'taki deprem Suriye'yi de vurdu! 1280 ölü

Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Suriye'de de ölü sayısı artmaya devam ediyor. Son verilere göre 1280 kişi hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Kahramanmaraş'taki deprem Suriye'yi de vurdu! 1280 ölü
Haberler / Dünya
8 Şubat 2023 Çarşamba 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından büyük yıkım yaşayan Suriye'de de ölü sayısı artmaya devam ediyor. Depremden etkilenen bölgelerde göçük altında kalanlar için çalışmalar sürerken, ölü sayısının en az 2 bin 530'a yükseldiği açıklandı.

1280 ÖLÜ

Suriye devlet ajansı SANA'ya göre, Şam yönetiminin kontrolündeki topraklarda 812 kişi hayatını kaybetti ve bin 449 kişi yaralandı. Bu sayıların Halep, Hama, Lazkiye, Tartus ve İdlib'in Şam kontrolündeki bölümlerinden alındığı ifade edildi.

Suriye'de muhaliflerin kontrolündeki bölgelerde faaliyet gösteren "sivil savunma" ekibi Beyaz Baretliler de Suriye'nin muhaliflerin kontrol ettiği bölgelerinde en az 1280 kişi öldüğünü, 2 bin 600'den fazla kişi yaralandığını aktardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime